Galleri Gl. Lejre

Galleri-medarbejder søges

MixedMedia 2014i

Galleri Gl. Lejre søger en studentermedhjælper, som har lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af galleriets arbejde og profil og indgå i et samarbejde med både danske og internationale kunstnere. Som gallerimedarbejder vil du arbejde tæt sammen med gallerist Dorte Philipsen og udføre alt fra praktiske til administrative og kunstfaglige opgaver. Arbejdet vil bestå i kommunikationsopgaver og digital formidling, praktiske og grafiske opgaver i forbindelse med udstillinger og andre arrangementer samt salg i udstillingsperioder.
Lidt om dig:
 • Du har minimum to år tilbage af din uddannelse
 • Du skal være god til at arbejde organiseret, struktureret og selvstændigt
 • Du er alsidig og er ikke bange for at gribe de forskellige opgaver, som dukker op - kreative som praktiske
 • Du er glad for at skrive på både dansk og engelsk og forstår at skabe en fortælling
 • Du har en interesse for de sociale medier og brugen af dem i virksomhedssammenhæng
 • Du har erfaring med redigering af hjemmesider - fordelagtigt med systemet Joomla
 • Du har et godt humør og kan lide at arbejde med mange forskellige slags mennesker
 • Erfaring inden for formidling af samtidskunst er et plus, men ikke en betingelse - det vigtigste er at have interessen
Kan du nikke ja til ovenstående, tilbyder vi til gengæld:
 • En plads i et livligt galleri, hvor der sjældent er langt fra tanke til handling
 • Stor mulighed for at præge egne opgaver
 • En mulighed for at få et indblik i kultur- og kunstbranchen
Studierelevans

Indblik i kultur- og kunstbranchen, erfaring med udstillinger og arrangementer, salgskompetencer, administrativt arbejde i en virksomhed, netværksgivende

Om Galleri Gl. Lejre
Galleri Gl. Lejre er blandt Danmarks førende gallerier og medlem af Dansk Galleri Sammenslutning. Siden åbningen i 1988 har Galleri Gl. Lejre udstillet moderne dansk og international kunst - altid i tæt samarbejde med kunstnerne selv. I dag har galleriet en udsøgt stab af anerkendte kunstnere tilknyttet og har omkring fire udstillinger om året. Galleriet er placeret i helt unikke omgivelser i Sjællands eneste nationalpark ca. ½ times kørsel fra København – både i bil og med offentlig transport.
25jubilaeum9
Ansættelsesforhold
Stillingen er som udgangspunkt 8-15 timer om ugen. Perioderne i galleriet er dog meget forskellige, hvor der i visse uger vil være meget arbejde og intet i andre uger.
Ansøgningsfrist og tiltrædelse
Send din ansøgning vedlagt relevante bilag i PDF-format på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Skriv ”Ansøgning” i emnefeltet. Ansøgningsfrist: 15. juli 2017. Samtaler forventes afholdt i løbet af august.
Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte gallerimedarbejder Camilla van Deurs på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi glæder os meget til at høre fra dig.