Galleri Gl. Lejre

Generalforsamling og bortlodning af kunst

Kvalietskunst bortloddet til 93.600 kr - Dagbladet

Det blev som altid en fest-aften, når Kunstforeningen Galleri Gl. Lejres Venner afholder generalforsamling og bortlodder original kunst. Dorte Philipsen indledte med en præsentation af de indkøbte værker. Her efter sad medlemmerne spændt og ventede på at høre om det var deres navn, der blev trukket op af posen. Mange glade vindere gik hjem med original kunst - 93.600 kr. var der indkøbt for. Se de enkelte værker her!

Herefter blev der uddelt en lille original tegning af Inara til de medlemmer, som havde hvervet nye kunstforeningsmedlemmer. Syv medlemmer har i 2016 hvervet tolv nye medlemmer. Husk det er værd at gå efter – for hvert nyt medlem du hverver, får du som tak et originalt værk fra Inaras samling Første øjeblikke.

Blandt de fremmødte blev bortloddet tre bøger af Hans Christian Rylander: Rylander, en civiliseret anarkist- et langt liv i kunst og kunstpolitik.

Agnete Vistar fra Dagbladet var med til aftenen - læs hendes artikel og se billedserien her:

Skærmbillede 2017 03 30 kl. 21.33.01

Du er altid velkommen til at kontakte galleriejer Dorte Philipsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon +45 40140645, hvis du har lyst til at være med.

Læs mere om kunstforeningen ved at klikke her!