Galleri Gl. Lejre

En hilsen fra galleriets nye medarbejder, Mathilde

11816094 10206090650158950 952868515963685362 o


Mit navn er Mathilde Jacobsen og jeg er lige begyndt at arbejde som studentermedhjælper hos Galleri Gl. Lejre.
Når jeg ikke hjælper til hos galleriet, læser jeg Journalistik og Dansk på Roskilde Universitet, og bliver færdig med min bachelor om lidt under et år. Man kan som regel finde mig udenfor i næsten al slags vejr, da jeg er enormt glad for gåture og natur.

Jeg interesserer mig meget for fremmede kulturer og mødet mellem forskellige nationaliteter. Ved siden af galleriet arbejder jeg derfor også som frivillig på et magasin, hvor asylansøgere skriver artikler. At rejse er også noget jeg vægter højt, og jeg har været så heldig at have besøgt de fleste af verdenshjørnerne.

Selvom jeg ikke har nogen kunstfaglig baggrund har jeg altid elsket at omgive mig med kunst, og jeg synes at kunstens verden er fascinerende. Jeg ved også allerede nu, at jeg gerne vil arbejde med formidling af kunst og kultur i fremtiden. Derfor er jeg også meget glad for, at jeg kan være med til at formidle galleriets kunst og kunstnere.

Jeg sætter en ære i altid at være imødekommende og smilende, og vil altid gerne hjælpe til, hvor jeg kan - så hvis I ser mig på galleriet, må I endelig bare prikke mig på skulderen og spørge mig om hvad som helst.

De bedste hilsener fra Mathilde