Galleri Gl. Lejre

Duggie Fields (1945) er engelsk pop-art kunstner og et Duggie Fields maleri er altid let genkendeligt; En stærkt forenklet figuration tilsat psykedeliske farver og malet med direkte afsæt i computergrafik er et sikkert kendetegn. 

Han er bosat i London og udstillede for første gang i Skandinavien i Galleri Gl. Lejre d. i 2008 med seperatudstillingen Shifting Perspectives.

"Less is less – more or less" - Duggie Fields

Eye Smile, 61x60 cm. SOLGT
Slice of Life, 122x31 cm. SOLGT
Sublimation of Logic, 204x204 cm.
Shifting Perspectives, udstilling 2008
Shifting Perspectives, udstilling 2008
Shifting Perspectives, udstilling 2008
Merchandise, badges - 25 kr per stk.
Duggie Fields ur

Mere om Duggie Fields

I bedste post-pop-stil og med en overlegen elegance forenkler og fastholder Duggie Fields billedunivers essensen af det virvar af visuelle indtryk og psykologiske tilstande, som er en del af den moderne massekultur. Det virkelige og det fiktive støder sammen i en Duggie-zone befolket af tegneseriefigurer, stærke farver og kulturelle referencer.

Duggie Fields er en af Englands mest kendte postmoderne kunstnere, og har levet i Londons jetset liv siden 60’erne – boet sammen med Syd Barrett fra Pink Floyd, haft Martinez de la Rosa som sin muse og flere pop-ikoner rundt omkring i verden (eksempelvis Kanye West) bærer hans værker i form af badges, hvor han har afbilledet Michael Jackson, Marilyn Monroe, Lady Diana og sågar Den lille Havfrue.

Uddannelse

Duggie Fields studerede arkitektur, kortvarigt på Regent Street Polytechnic før han kom ind på Chelsea School of Art i 1964. Efter fire år forlader han skolen med et legat, der tog ham på hans første besøg i USA.

Udstillinger

Har udstillet i Galleri Gl. Lejre siden 2008.

Aktuelt:

  • Duggie Fields udstiller som en del af HAYWARD GALLERY TOURING i Belfast og Dundee fra oktober 2017 og et år frem
  • I april 2018 udstiller han på The Modern Institute i Glasgow med en installation baseret på hans bolig
  • Duggie Fields arbejder i øjeblikket på et vinyl album, der vil udkomme i 2018, i samarbejde med et fransk pladeselskab  

Omtale i medierne

”Mange kopierer Warhol og Lichtenstein. Duggie Fields er den ægte vare. En post modernistisk pop kunstner, hvis billedsprog er spektakulært, fascinerende og forførende. Men paradoksalt: Også fyldt med gåder og mystifikationer. Er det hele overflade? Er der ikke andet, end det I ser? Det er op til jer! God fornøjelse!” - Ole Lindboe, kunstskribent Magasinet Kunst