Galleri Gl. Lejre

collectors items - Lars christian brask

Her er tale om en enestående mulighed for at få et kig ind e en privat kunstsamling. Erhvervsmand og passioneret kunstsamler Lars-Christian Brask udstiller i perioden 4. maj-9. juni 2013 et udsnit af sin imponerende internationale kunstsamling i Galleri Gl. Lejre.

Der er fernisering lørdag d. 4. maj kl. 14 -17.

Lars-Christian Brask er selv til stede ved ferniseringen, hvor han kl.15.00 fortæller om at sætte pris på kunsten, og om de forskellige værker, deres baggrund og de personlige historier, der knytter sig til dem. Om wow-effekten etc. Kunst er for nogle en passion og for andre dekoration.

Store kunstnere og bemærkelsesværdige værker

Bag værkerne i samlingen står en række internationale og anerkendte kunstnere, nogle af  værkerne har været udlånt til større museumsudstillinger. Blandt de udstillede værker vil man blandt andet kunne finde malerier af Michael Kvium, Stephen Ives, Richard Colman, Søren Behncke, Marie Bancks, skulpturer af Peter Lunding, Maria Rubinke, og mange, mange flere.

"Kunst beriger mig, men nogle gør det mere end andre, Michael Kvium, Stephen Ives og Maria Rubinke er mine favoritter", siger samlingens ejermand Lars-Christian Brask, der har 25 års jubilæum for samlingen

Store dele af samlingen er købt i udlandet, andre af billederne i samlingen er fundet og erhvervet  på udstillinger i Galleri Gl. Lejre, bl.a. Duggie Fields, Peter Lunding, Knud Nielsen og Inara.

Tilføj et mesterværk til din samling - eller start i det små

Som noget helt særligt ved udstillingen kan man byde på alle de udstillede værker, og Brask vil ikke udelukke, at nogle af dem måske kommer til at skifte ejer. "Til den rigtige pris er alt jo muligt", udtaler Lars-Christian Brask.

Spændingen udløses dog først på udstillingens sidste dag, hvor det vil blive afsløret, om nogle af de store værker finder nye omgivelser.

Der er også mulighed for at starte sin kunstsamling med lidt mindre. Under overskriften ”Start din kunstsamling” vil der være mindre værker, der i prisniveau er tilgængelig for den nystartede kunstpassionist.