Galleri Gl. Lejre

Om udstillingen

Det kan synes vanskeligt at få forenet sine kunstværker til en samling – ligegyldigt om den er stor eller lille. Når du kaster din kærlighed på et nyt værk kan de fleste genkende spørgsmålene: hvor skal det hænge? Og hvordan skal det passe ind sammen med skønhederne derhjemme?

Netop denne problematik/dette tema er udgangspunktet for udstillingen Mixed Media i Galleri Gl. Lejre, hvor klassiske malerier, kitsch installationer, moderne kunstværker og skulpturer er sammensat til en artistisk kvalitets-cocktail.

Som en lille gimmick kan de besøgende til ferniseringen være med i konkurrencen om økologiske og biodynamiske kvalitetsvine ved at gætte hvilke kunstnere, der gemmer sig i udstillingslogoet – M I X E D M E D I A. 

Læs den flotte omtale af udstillingen i Dagbladet her: "En cocktail af gammelt og nyt" af Agnete Vistar

Klassisk og moderne kunst

Galleriejer Dorte Philipsen har igennem årene selv købt og samlet nogle af kunstnernes bedste kunstværker. Der gemmer sig derfor både danske og internationale værker, som fortjener at blive vist frem på fornyede måder, hvilket sker i selskab med dugfriske værker af unge, nutidige kunstnere på udstillingen Mixed Media anno 2016.

På udstillingen vises: Erik Brandt, Betty Engholm, Judith Fischer-Hansen, Bent Holstein, Jonas Hvid, Tonny Hørning, Pontus Kjerrman, Ida Kvetny, Janni Mai Larsen, Lizzi Mallow, Richard Mortensen, Heidi P, Inara Petrusevich, Hans-Christian Rylander, Vibeke Rytter, Hans Tyrrestryp, Maibritt Uvedal-Bjelke ... og andre kunstneriske snacks!

Re-mix - en trend i boligindretning anno 2016

Mix af klassisk og moderne kunst i hjemmet ses i 2016 som en trend inden for boligindretning. I de lyse og moderne hjem er der blevet plads til mere den klassiske kunst med tyngde – en krummelure guldramme med et oliemalet portræt, landskab eller lignende kan give varme og tryghed, og i samspil med moderne kunst opleves som en afspejling af personligheden og alsidigheden i hjemmet.

Oplev hvordan kunsten kan spille sammen og give nye perspektiver – ethvert kunstværk åbner et vindue til en opfattelse af verden, og ved at sammensætte dem på uprøvede måder inddrages hele sanseapparatet og kunsten kan skabe nye erkendelsesmuligheder.