Galleri Gl. Lejre

Om udsmykningen

Galleri Gl. Lejre ved Dorte Philipsen er initiativtager og kurator til denne tripticn, og har udvalgt placeringen, hvorefter der er givet tilsagn af Frederiksberg Kommune samt husejerne.

Kunstneren Bent Holstein mestrer et abstrakt lyrisk formsprog, smukt og originalt, en moderne natursansning – et landskab, som vi engang har mødt eller møder, et roligt nærvær. Denne triptykon af Bent Holstein skaber et helt specielt musisk forløb i gadebilledet.

Vejledning og konsultation

Galleriejer Dorte Philipsen fungerer som kunstnerisk konsulent og vejleder ved udsmykningsopgaver. Galleriet har forestået mange virksomheder med at skabe den rette sammenhæng mellem den kunstneriske udsmykning og virksomhedens profil.

God kunst placeret i den rette sammenhæng, udtrykker sikkerhed og professionalisme – og er samtidig en kilde til stor glæde. Galleri Gl. Lejre er specialist i udsmykningsopgaver for store og mindre virksomheder. Med udgangspunkt i virksomhedens profil og fysiske rammer skabes helhedsløsninger til glæde for medarbejdere, forretningspartnere og eksterne kunder.