Galleri Gl. Lejre

lej boligen i daugavpils

Galleri Gl. Lejre købte i 2005 en lejlighed i det gamle fort i Daugavpils, der nu helt fantastisk ligger lige overfor Mark Rothko Art Centret. Lejligheden har over flere omgange været anvendt til atelier for kunstnere, men udlejes nu også til andre.

100mlejlighed med to store værelser, sovepladser til 4 personer, udstyret køkken med spiseplads og et badeværelse.

Skriv til Dorte Philipsen for at få et godt tilbud om at leje lejligheden.

genbo til mark rothko art centre

En skelsættende begivenhed i kunstens verden fandt sted d. 24. april 2013, da Mark Rothko Art Centre blev indviet i den verdensberømte kunstners fødeby, Daugavpils. Museet har seks originale Rothko-malerier, og omkring 5-6 andre udstillinger årligt.

Daugavpils ligger ved floden Daugava i det sydøstlige Letland tæt på grænsen til Litauen og Rusland. Det er Letlands næststørste by med omkring 90.000 indbyggere, og byen er omgivet af store naturområder med både skov og søer.

Rejseguide

Letland ligger kun en times flyvetur fra Danmark. Fra hovedstaden Riga er det både muligt at leje en bil, hvis man ønsker at køre rundt til forskellige steder i Leltland, men det er også muligt for en lille sum (5-10€ pr. person) at tage både bus og tog flere gange dagligt til Daugavpils.

Fra lejligheden i fort-området går der både en sporvogn og bus ind til selve Daugavpils, hvilket tager omkring 5 minutter (0,45€ pr. person).

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.