Galleri Gl. Lejre

Om udstillingen

Duggie Fields kom på et kort visit til Danmark og i den forbindelse holdt han et POP-UP event med sin kunst i Dorte Philipsens private stuer.

Det var et helt unikt event kun denne sommer-eftermiddag, hvor der vil var musik, snacks og hvor gæsterne havde muligheden for at få en hyggelig snak med Duggie Fields selv!

Duggie Fields er en af Englands mest kendte postmoderne kunstnere, og har levet i Londons jetset liv siden 60’erne – boet sammen med Syd Barrett fra Pink Floyd, haft Martinez de la Rosa som sin muse og flere pop-ikoner rundt omkring i verden (eksempelvis Kanye West) bærer hans værker i form af badges, hvor han har afbilledet Michael Jackson, Marilyn Monroe, Lady Diana og sågar Den lille Havfrue.


”Mange kopierer Warhol og Lichtenstein. Duggie Fields er den ægte vare. En post modernistisk pop kunstner, hvis billedsprog er spektakulært, fascinerende og forførende. Men paradoksalt: Også fyldt med gåder og mystifikationer. Er det hele overflade? Er der ikke andet, end det I ser? Det er op til jer! God fornøjelse!” - Ole Lindboe, tidligere chefredaktør på Magasinet Kunst


Læs mere om kunstneren og se hans værker her