Galleri Gl. Lejre

Janni Mai Larsen (1976) arbejder på en gang både intuitivt, figurativt og abstrakt. Hendes værker er præget af et formsprog af minimalistiske detaljer kontra større penselstrøg. Hun arbeder med både tegninger, akvarel og malerier. Janni Mai er ny kunstner i Galleri Gl. Lejre og har senest været med på gruppeudstillngen Mixed Media (2016).

Kunstneren siger selv om sine værker:

"Jeg holder meget af det kontrastfyldte, der hvor fiktion/fantasi og virkelighed mødes. Jeg dykker gerne ned i eksistentielle temaer, og arbejder ofte med følelser af melankoli eller ensomhed og forladthed. Naturen optager mig meget. Jeg kan lide at vende den på hovedet- skille det ad og samle det igen. Tage ting ud af dens naturlige kontekst og genskabe den på ny. Altså, at gøre det umulige muligt."

Berus dig, tusch og akvarel, 25x35 cm
Tegning og akvarel (bortloddes i marts 2017)
Tegning (solgt)
Bogorm, tusch og akvarel, 42x32 cm (solgt)
Tegning, 2011

Mere om Janni Mai

Udannelse

Udannet på Det kongelige danske Kunstakademi og Det Fynske Kunstakademi - dimmiteret i 2011.

Udstillinger

Janni Mai har flere censurerede udstillinger bag sig. Bl.a. Forårsudstillingen på Charlottenborg og KE kunstnerenes Efterårsudstilling. Hun har udstillet og arbejdet i Beijing i Kina og udstillet på flere gallerier og deltaget på en lang række gruppeudstillinger rundt om i Danmark.

I foråret 2016 deltog Janni Mai Larsen på udstillingen Mixed Media i Galleri Gl. Lejre. Hun var første gang repræsenteret i galleriet ved de tidligere gruppeudstillingerne FRIENDS.